• Mart 28, 2018
  • admin
  • Blog

Yayıncılığı Demokratikleştirme

İnşa etme özgürlüğü. Değişme özgürlüğü. Paylaşma özgürlüğü.

Misyonu

WordPress, herkes için tasarlanmış, erişilebilirliği, performansı, güvenliği ve kullanım kolaylığını vurgulayan bir yazılımdır. Harika bir yazılımın en az kurulumla çalışması gerektiğine inanıyoruz; böylece hikayenizi, ürününüzü veya hizmetlerinizi özgürce paylaşmaya odaklanabilirsiniz. Temel WordPress yazılımı basit ve öngörülebilirdir, böylece kolayca başlayabilirsiniz. Ayrıca büyüme ve başarı için güçlü özellikler sunar.

WordPress katılımcıları dünyanın her yerinde çalışır ve yayıncılığı demokratikleştiren bir araç oluşturmak için sayısız saatler ayırmışlardır. WordPress, hem özgür hem de paha biçilemeyen açık kaynaklı bir yazılımdır.

WordPress, php ile kodlanmış bir yapıdır. Kullanıcılarını her gün yenilik ve kolaylık sunan bir paneldir. WordPress şuan türkiyede en çok tercih edilen bir paneldir. Çoğunluk ile blog sitelerin tercihi olan WordPress son zamanlarda indirme rekoru kırmaya devam etmektedir. WordPress çeşitli temaları ve eklentilerle size en kolay bir şekilde web sitenizi yönetmeye yardımcı olmaktadır. Bir kodlama bilgisi gerektirmeden yönetici panelinden web sitenizi çok iyi bir şekilde kullanabilirsiniz. Eklentileri ile web sitenize güzellik yanında verimlilik katarak hayallerinizde ki web sitesini inşa ediyorsunuz. WordPressi indirmek istiyorsanız buradan indirebilirsiniz.

Kaynak: WordPress Türkiye