• Mart 1, 2019
  • admin
  • Blog

Dünya çapında 90 milyondan fazla kullanıcıya hizmet ediyor.

Etkili teknolojisi herkesin kolayca profesyonel, etkileyici ve işlevsel bir siteyle, çevrimiçi ortama geçmesini kolaylaştırır. Yaratıcılıkta sınır yok, kodlama yok; yalnızca kendinizi ifade etme ve işinizi çevrimiçi ortamda yönetme özgürlüğü var.

Küresel kullanıcı tabanı, açık SDK ve benzersiz tasarım özelliklerimiz eşsiz bir ekosistem oluşturuyor. Ortaklar, geliştiriciler, web tasarımcıları ve çevrimiçi alandaki diğer uzmanlar Wix üzerinden Uygulamalarını ve hizmetlerini etkili bir şekilde milyonlarca kişiye pazarlayabilme imkanı sunuyor.

190 ülkede 90 milyondan fazla kullanıcıya bulut tabanlı bir web geliştirme platformu sunuyor. Wix’te herkese uygun bir şey bulunur; fotoğrafçı, müzisyen, küçük işletme sahibi, girişimci, gelin veya öğrenci de olsanız çevrimiçi ortamda müthiş bir varlık oluşturmanız için gereken tüm araç ve özellikleri ÜCRETSİZ olarak sağlıyor.

Sizi veya markanızı yansıtan, kendinize özgü web sitenizi yaratın ve hemen çevrimiçi ortama geçin. Karmaşık teknolojik işlemleri perde arkasında tutuyor ve deneyiminizin basit, eğlenceli ve kodsuz olacağını garanti ediyor.

HTML5 özelliklerine sahip tek sürükle ve bırak özellikli web sitesi oluşturma platformunu, 500’den fazla profesyonel tasarımcılar tarafından tasarlanan şablonları, üst düzey barındırmayı ve binlerce uygulamayı ücretsiz olarak sunuyor.

Sayısı giderek artan, güçlü ve muhteşem 2,500+ kişilik bir ekip

Sıradışı bir ekibin yarattığı bir platform

Çalışma ortamları biraz farklı , dünyadaki en özgün yerlerde çalışıyorlar Tel Aviv, New York, San Francisco ve Dnepropetrovsk’taki Wix şubeleri, insanların kullanmayı çok sevecekleri bir ürün sunmak için tutkuyu, beceriyi ve yeniliği bir araya getiren uzmanlardan (ve köpeklerinden) oluşan renkli bir gruba ev sahipliği yapıyor. Ekibimini abur cubur ve biradan oluşan özel bir diyetle besliyor 🙂  ve sürekli zorlu engellerle yaratıcı yönlerini harekete geçiriyor.